Jdi na obsah Jdi na menu

Ruce pryč 2 - dotočeno

 

www.rucepryc.cz

 

plakat-schvaleno.jpg

 

 

..první klapka natáčení amatérského filmečku " Ruce pryč 2" padla 8.8.2020 a poslední den byl 28.8.2021. Za 18 natáčecích dnů se natočilo a nafotilo 1,5 TB dat, ze kterých jsme nastříhali 80 min čistého času. Premiéra filmu byla promítána 11.9.2021 v kině Sokol v Nymburce..  

 

oba-ruce-pryc.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Velmi rádi mezi nás uvítáme nové přátele se stejným zájmem, kteří by se podíleli na dalších projektech. Při natáčení je potřeba každá síla. Nápady a schopnosti jsou prvním předpokladem dobrého snímku.

Pokud by jste rádi zrealizovali nějaký svůj námět, ale nemáte veškeré potřebné zařízení k dokončení filmu - napište o sobě a vašem nápadu a věřím, že u příštího natáčení nebudete chybět.

Ne všichni chtějí hned stát před kamerou a hrát, spoustu lidí nám pomáhá způsobem, jakým bychom se bez nich neobešli. Pokud jste to právě vy, kdo má zájem být u zrodu jakéhokoli filmu či videoklipu a chcete se dříve či později podílet na další tvorbě, nečekejte a posílejte své nápady a bližší informace o sobě na uvedenou adresu viz: Kontakty.

 

 

obal-dvd_upraveny-final22.jpg